Trustpilot

Julegaven til ham: 5 bælter, som passer til alle mænd

Julen nærmer sig med hastige skridt. Men hvad skal man give til manden, som ikke ligefrem excellerer, når det kommer til skrive gode gaveidéer på ønskelisten?

Bare rolig. Et bælte i høj kvalitet med et stilsikkert design er altid en god gaveidé under træet den 24 december. Ikke nok med at det er en funktionel accessory, som rent praktisk holder bukserne på plads. Så er det en accessory, som kan få ethvert outfit til at blomstre.

Samtidig får gavegiveren endda mulighed for at fortælle en god historie: Nemlig historien om et bælte, som er produceret af en familiejet dansk virksomhed, der har produceret bælter med stor passion på Fyn siden 1989. Læderet er ydermere europæisk vegetabilsk garvet og certificeret af Leather Working Group.

I anledning af julen har vi samlet fem bælter fra vores kollektion, som passer til de fleste mænd – uanset personlig stil. Vi har fundet bæltet til manden, der altid går i jakkesæt, til ham der er går op i trends, til den simple mand, til den outdoorsy og slutteligt til den casual mand, som altid sætter komforten først.

Lad dig inspirere til gaveidéer her og shop dem ligeledes hos din nærmeste Bosswik-forhandler.

Er du butik, så kan du supplere HER.

Til manden, som altid går i jakkesæt

Selvom det meste efterhånden er tilladt (og heldigvis for det!), når det kommer til jakkesæt og bælte-kombinationer, så er der noget særligt æstetisk over at style den formelle uniform med et bælte i et eksklusivt og tidløst look. Og med disse raffinerede modeller går du bestemt ikke galt i byen.

Bæltet, som er 35 mm bredt, er helt enormt eksklusivt i såvel udtrykket som kvaliteten, hvilket gør det oplagt til manden, som har jakkesættet som sin hverdagsuniform. Bæltet er produceret i to lag vegetabilsk garvet narvlæder og er tilgængeligt i både sort (6793) og brunt (6794). Så er det blot op til dig at vælge.

Læs mere om, hvorfor bæltet er så oplagt at kombinere med jakkesæt HER.

B2B: Køb den brune model HER og den sorte model HER.
B2C: Køb den brune model HER og den sorte model HER.

Til manden, som går op i trends

For et par måneder sider skrev vi her på Bosswik-bloggen, at statementbæltet har gjort et seriøst comeback til herregarderoben. For bæltet kan meget mere end at være funktionel. Det kan også transformere hele essensen i et outfit. Og tendensen med statementbælter manifesterer sig mere og mere lige nu.

Når det kommer til netop statementbælter, så er der i særdeleshed én variant, der trumfer alle andre, hvis du spørger os: Western-bæltet!

Variationer af bæltet er allestedsnærværende i modebilledet, men selvom bæltet især henvender sig til den trendinteresserede, så er designet (forenet med den unikke Bosswik-kvalitet) langt fra en døgnflue i garderoben.

B2B HER.
Shop HER.

Til den klassiske og simple mand

Skal det være simpelt og gider han ikke at have for mange valgmuligheder i garderoben? Så er 6292-modellen det helt rigtige gavevalg – og det eneste bælte, som han behøver. Bæltet er designet i et vendbart design, så den simple mand alligevel kan skifte mellem sort og brun ved lejlighed. Samtidig er det børstede firkantede clipsspænde og metalsløjfen med til at give bæltet et casual udtryk.

B2B HER.
Find bæltet HER.

Til den outdoorsy

Består hans hverdagsuniform typisk af elementer som skovmandsskjorter, striktrøjer, fleece og jeans, så er vores 6887-style den perfekte kompagnon. Jeansbæltet har et mere råt udtryk med sine 40mm og det kraftige et-lags narvlæder.

B2B HER.
Shop HER.

Komforten i højsædet

Er komfort i højsædet i garderoben? Vinder chinos, t-shirts og sneakers typisk kampen, når outfits skal sættes sammen? Så er elastikbæltet med læderdetaljer prikken over i’et. Udover at sætte komforten og bekvemmeligheden øverst på dagsordnen, så går man heller ikke på kompromis med det stilsikre udtryk.

Bæltet kan fåes i en lang række farver.

B2B HER.
Shop HER.

Læs også: Bæltet kan trække dit look i vidt forskellige retninger