Matinique Signature Belt Collection, Licensed by Bosswik

Med virkning fra 1. februar 2023 har Matinique indgået et strategisk samarbejde med Bosswik omkring salg af Matinique bælter på licens i Danmark, Norge og Sverige.

Det er med stor stolthed, at vi tidligere på året udbyggede vores strategiske samarbejde med det danske menswear brand Matinique. 
I mere end et årti har vi produceret Matiniques bælter lokalt i Tommerup, Danmark. Her har vi kombineret vores håndværk, ekspertise og råmaterialer i højeste kvalitet med Matiniques tidløse og moderne designfilosofi. 

Vores fælles passion er resulteret i en æstetisk kollektion af bælter, som er aktuel sæson efter sæson. Samtidig er det en kollektion, som byder på en række designs, som kan udgøre bæltefundamentet i enhver moderne herregarderobe.

Blandt kollektionens højdepunkter kan blandt andet nævnes MAbilly Belt. Et klassisk 35mm bælte i glat narvlæder, som er designet med et rustikt rullespænde. Bæltet er et perfekt valg til jeans, ligesom det kan være med til at give et casual touch til et par jakkesætsbukser eller et sort jakkesæt, som vi har stylet det med i lookbooken herunder.

I kollektionen kan man blandt andet også finde Reverston-bæltet, som er et vendbart hybriddesign. Her kombineres en ruskindsside og en læderside. Man får altså 2 bælter i 1. Samtidig er spændet designet med subtil Matinique branding. Bæltet er både tilgængeligt i en cognac og en sort variation.

Nye tilføjelser på vej til kollektionen

Vi ser samtidig frem til at introducere nye tilføjelser til Matiniques Signature Belt Collection i slutningen af 2023. Her lanceres blandt andet MABeltian-designet, som er et sort narvlæderbælte, som er designet med en elastisk detalje skjult omkring spændet. Dette gør bæltet yderst komfortabelt. Samtidig byder vi også velkommen til en raffineret klassiker i en ny colorway, nemlig PlaniumMA, som indtil nu kun har været tilgængelig i sort. Nu vil den også kunne findes i brun.

Salg af Matinique bælter i Norden

Som nævnt ovenfor har vi hos Bosswik altså overtaget licensen og distributionen af Matinique bælter i Danmark, Norge og Sverige. Salget sker til godkendte Matinique forhandlere igennem Bosswiks sælgere. Du kan finde yderligere information om kontaktpersoner i de respektive markeder herunder.

Vi glæder os til et endnu tættere samarbejde med Matinique fremadrettet.

DK Fyn & Jylland
Morten Henriksen
mvh@bosswik.dk
DK Sjælland
Ole Lund Kofoed
olelundkofoed@gmail.com
Norge
Morten Levorsen
mhl@bosswik.dk

Læs også: Tilblivelsen af et custom-made bælte