Trustpilot

Nyheder i Matinique Signature Belt Collection

Vi er glade for at introducere fire nyheder til Matinique Signature Belt Collection. Nyhederne bygger videre på kollektionens tidløse og stilsikre udtryk i absolut højeste kvalitet.

Blandt nyhederne i kollektionen introducerer vi to bælter med subtile elastiske detaljer, som giver det klassiske bælte ekstra komfort.

Læs mere om Matinique Signature Belt Collection HER.

ELASTISKE DETALJER

Som en ny designfeature i kollektionen introduceres to læderbælter med skjulte elastikdetaljer, som giver bæltet et komfortabelt touch uden at gå på kompromis med det klassiske look. Elastikdetaljen er skjult under en læderhætte med Matinique logo-prægning, som forbinder læder og spænde.

Som en ny designfeature i kollektionen introduceres to læderbælter med skjulte elastikdetaljer, som giver bæltet et komfortabelt touch uden at gå på kompromis med det klassiske look. Elastikdetaljen er skjult under en læderhætte med Matinique logo-prægning, som forbinder læder og spænde.

CRAFTED IN DENMARK

I mere end et årti har vi produceret alle Matiniques bælter lokalt i Tommerup, Danmark. Vi har kombineret vores håndværk, ekspertise og råmaterialer i højeste kvalitet med Matiniques tidløse og moderne designfilosofi.

Kollektionens nyheder er tilgængelige til levering fra primo December.