Trustpilot

Februar Lookbook

Seasonal Looks: Sæsonbetonede stylinger af vores bælter

Vi introducerer februar-udgaven af vores sæsonprægede lookbooks. Her giver vi vores take på, hvordan vores kollektion af alsidige bælter kan styles og bæres. 

I denne måned er vi teamet op med den danske stilprofil Kristian Brandt. Kristian Brandt er blandt andet blevet fremhævet af Euroman som en af landets bedst klædte – og vi kan kun give magasinet ret. Kristian excellerer, når det kommer til at sætte tidløse looks sammen.

Højtaljede bukser er altid Kristians udgangspunkt, når looks skal kombineres. Og i denne lookbook har Kristian samtidig taget udgangspunkt i kombinationen af sort og brun, som han på forskellige vis kombinerer igennem tre meget forskellige stilfulde looks. Lad dig inspirere her.

Er du forhandler? Shop bælterne i vores B2B-shop HER eller ved at klikke på billederne.