Trustpilot

Her er vores bud på det perfekte bælte til formelle jakkesæt

Selvom det meste efterhånden er tilladt (og heldigvis for det!), når det kommer til jakkesæt og bælte-kombinationer, så er der også noget særligt over at style den formelle uniform med et bælte i et minimalistisk og eksklusivt look.

Hvilket bælte skal man egentlig sætte sammen med sit mest formelle jakkesæt? Surfer man en tur rundt på internettet og Instagram for at blive klogere på, hvordan menswear-connoisseurs ser på emnet, finder man hurtigt ud af, at meningerne er mange.

Mens nogle standhaftigt foretrækker det traditionelle og simple udtryk, er der en øget tendens til at slå et slag for et mere kreativt touch, hvor alt fra westernbælter til krokobælter også kan styles med et jakkesæt – endda på lige vilkår med de klassiske og traditionelle bæltemodeller. Det har vi blandt andet skrevet om her på bloggen.

Uanset hvilket retning og hvilket look man foretrækker, er det et faktum, at bæltet i et stylingøjemed er aktuelt som aldrig før. Og det gælder også når man trækker i sit mest formelle jakkesæt til festen eller på kontoret.

Som du måske allerede har bemærket på vores Instagram-univers og i artikler her på Bosswik-bloggen, så tilslutter vi os gruppen, som mener, at jakkesæt og bælte kan kombineres på mange forskellige måder. Der er noget forfriskende over at udfordre de klassiske koder en smule. Eksempelvis når man sætter et afslappet elastikbælte sammen med et mere formelt jakkesæt for at dresse det hele en smule ned, som vi har gjort det HER. Eller når man bruger bæltet som en statement-accessory og vælger et design med en iøjnefaldende prægning.

Men skal vi alligevel pege på det perfekte bælte at kombinere med en af herregarderobens mest udbredte og formelle kontor- og festuniformer (hvid skjorte og jakkesæt), hvis udtrykket skal være helt nedtonet og klassisk, så er der en helt særlig elegance og tidløshed over at vælge et simpelt læderbælte i en eksklusiv kvalitet. Gerne designet i en smal silhuet, med subtile stikninger og med et rundt spænde.

Netop derfor er modellerne 6793 og 6794 fra vores kollektion blevet to favoritter. Begge bælter er produceret i Tommerup, Danmark, i to lags vegetabilsk narvlæder. Bælterne besidder alle ovenstående karakteristika og har et unikt eksklusivt feel og udtryk.

Er man på jagt efter et formelt og alsidigt bælte, som kan være en fast del af garderoben i mange år, så det sorte 6793 og brune 6794 et stilsikkert valg til jakkesættet.

Shop bæltet på vores webshop eller bestil bælterne til din butik i vores B2B-shop HER.

Læs også: Favoritten i hverdagsgarderoben: 3 måder at style elastikbæltet