Trustpilot

Favoritten i hverdagsgarderoben: 3 måder at style elastikbæltet

Fra jeans til jakkesætsbukser. Elastikbæltet med eksklusive læderdetaljer er en hverdagsfavorit i herregarderoben. Vi har stylet det alsidige bælte på 3 forskellige måder, som du kan lade dig inspirere af.

Et bælte er først og fremmest en praktisk accessory. Men bæltets betydning rækker langt ud over det praktiske element. Valg af bælte kan have stor betydning, når det kommer til at binde et outfit sammen. Og alt afhængigt af, hvilket bælte, man kombinerer sine bukser (og resten af sit outfit) med, så kan den lille detalje faktisk være med til at trække det samlede look i mange forskellige stilistiske retninger.

Når det kommer til bæltefavoritter til hverdagsgarderoben, så kan vi her hos Bosswik ikke komme udenom det karakteristiske elastikbælte med eksklusive læderdetaljer. For elastikbæltet med det teksturerede look og flotte detaljer i garvet italiensk læder er oplagt at inkorporere på mange forskellige måder. 

Elastiskbæltet har først og fremmest en lethed over sig rent udtryksmæssigt, som gør det til et stærkt sommerligt alternativ til læderbæltet. Og det kan i mange tilfælde også være en smule mere legende i udtrykket, når man tænker på det store udvalg af colorways, som kan findes i vores kollektion. Men bæltet er bestemt ikke kun forbeholdt sommersæsonen. Det fungerer året rundt – og med det meste i din garderobe.

I vores kollektion finder man selvfølgelig klassiske colorways som sort, navy og forskellige jordtoner, men også en række mere iøjnefaldende varianter med multifarvet bånd gør sig bemærket i kollektionen.  

Vi giver her 3 bud på stylinger af bæltet, som du kan lade dig inspirere af, når du sætter dit look sammen.

Se og shop alle vores elastikbælter lige HER og i vores B2B-shop HER.

Giv jakkesættet et afslappet touch

Et jakkesæt kan styles i mange forskellige retninger. Og netop her kan et elastikbælte være med til at trække den klassiske (og nogle gange meget formelle) uniform i en mere afslappet retning. Dét gælder uanset dit valg af colorway.

Med dette look har vi kombineret 6806 i sand med et navy jakkesæt for at skabe en flot og detaljerig kontrast i looket – og ikke mindst lade bæltet være blikfang. Men er man til et mere underspillet tone-i-tone look, så kan et sort eller navy bælte fungere mindst ligeså godt og tilføre samme afslappede touch til jakkesættet.

Det perfekte valg til smart casual-looket

Et elastikbælte er også et oplagt go to bælte, når outfittet skal være smart casual.
Her har vi kombineret vores multifarvede 6878-design med et par klassiske suit pants, en hvid tee og en åbentstående skjorte. På den måde tillader man, at bæltet kan være en stærk og dominerende detalje i outfittet.

Miks og match din garderobe med udgangspunkt i skjorte, tee, suit pants og elastikbælte. Og husk, at kun fantasien sætter grænser ift. farvekombinationer, når det kommer til at sammensætte denne type outfits.

Altid en god idé med jeans

Vi slutter naturligvis med kombinationen af elastikbælte og jeans. Altid en stilsikker vinder i garderoben. Uanset om dine jeans kombineres med en sommerlig polo, en sweatshirt eller en blazer, så er et elastikbælte en stilfuld kompagnon til de blå underdele.

Her har vi kombineret vores 6807 i lyse nuancer med en sommerlig polo for at skabe et look, der passer til sommersæsonen.

Læs også: Få et smugkig på Kollektion 32