Trustpilot

Derfor bør du eje et westernbælte

Harrison Ford rockede det med stil i 80’erne og nu er det tilbage. Westernbæltet er et must i garderoben lige nu.

For et par måneder sider skrev vi her på Bosswik-bloggen, at statementbæltet har gjort et seriøst comeback til herregarderoben. Heri bragte vi blandt andet et herligt citat fra en GQ-artikel: “….lær dig sig selv, hvordan bæltet ikke kun skal holde dine bukser oppe, men rent faktisk kan transformere hele essencen i dit outfit”.

Og tendensen med statementbælter er kun blevet endnu større siden da.

Når det kommer til netop statementbælter, så er der i særdeleshed én variant, der trumfer alle andre, hvis du spørger os: Western-bæltet!

Det ikoniske bælte med det meget karakteristiske spænde (og nogle gange metalsløjfe og spids) er icing on the cake til ethvert outfit. Gør for eksempel dig selv den tjeneste at søg på Harrison Fords outfit fra 80’erne. Om nogen forstod (og forstår) han, hvor power-og stilfuldt et western-bælte er. Og samtidig hvor alsidigt det også kan være. Bæltet har da også fået en revitalisering i 2023 i det store modebillede, hvor varianten har været allestedsnærværende.

Og uanset hvordan din garderobe er opbygget, så kan du roligt gøre bæltet til en del af din rotation og hverdagsuniform uden at dit look skaber associationer til Woody fra Toy Story.

Vores fortolkning af bæltet er en unisex-style. Den kommer i 25mm og er et godt sted at starte, hvis du skal ombord i western-trenden for første gang. Bæltet er produceret i narvlæder og remmen har et clean og underspillet udtryk, som gør det en smule nemmere at bære trods det iøjnefaldende spænde.

Bæltet kan bestilles HER.
Er du butik, så kan du bestille bæltet HER.

Læs også: Bæltet kan trække dit look i vidt forskellige retninger