Trustpilot

Et blik ind i dansk produktion af læderbælter

Dansk produktion af læderbælter

En skildring af processer, passion og små detaljer i denne fotoreportage fra vores danske produktion af læderbælter i Tommerup.

For at producere et bælte i højeste kvalitet, er det altagørende at arbejde med gode materialer og et stort fokus på godt håndværk og små detaljer. Og hos Bosswik er intet vigtigere end godt håndværk og læder. Dansk produktion af læderbælter er vores speciale og vores passion.

Siden 1989, hvor Morten Levorsen stiftede Bosswik, har vi produceret læderbælter i høj kvalitet lokalt i Tommerup, Danmark. Vi er gået fra at være enmandsvirksomhed til en bælteproducent samt eget brand, som i dag beskæftiger ca. 30 mennesker. Men selvom vi har haft vokseværk i tidens løb, så har visionen og passionen aldrig ændret sig: Vi vil skabe de absolut bedste bælter. Og vi vil gøre det lokalt her på Fyn.

I denne fotoreportage kan du komme med ind i produktionen i Tommerup, hvor vi fremstiller 100 procent af alle bælter til vores eget brand.

Se med når Bosswiks to generationer, Morten Levorsen og Anders Levorsen, producerer bælter til vores forhandlere i Danmark og Norge.

Besøg vores B2B site HER.

Læs også: Kollektion 32: Efterårets nyheder
Læs også: Elastik bæltet, du vil have på igen og igen