Trustpilot

Elastik bæltet, du vil have på igen og igen

Tidløst, men samtidig enormt iøjenfaldende

Det kan være svært at finde items i herregarderoben, der både er alsidige og tidløse, men samtidig også iøjnefaldende, som et statementbælte bør være det. Ikke desto mindre indkapsler alle adjektiverne på samme tid et af vores absolutte favoritbælter fra NOS-kollektionen. 

Vores 6827-bælte er nemlig designet til at være et go to bælte i enhver garderobe. Og bæltet har forlængst bidt sig fast som en vaskeægte bestseller i vores selection.

Kombinationen af jordtoner, den brune italienske narvlæder og det runde spænde gør bæltet ideelt at style i mange forskellige retninger. Fra den klassiske hvide skjorte og de navy jakkesætsbukser til mere casual items som jeans, chinos eller noget helt fjerde.

“Det er egentlig ret unikt, at en så iøjnefaldende style, som 6827 er, faktisk kan styles med så mange forskellige pieces og farver fra garderoben. Netop derfor er bæltet også et musthave fra vores kollektion, som altid giver et cool twist til dit outfit”, fortæller Alexander, brand activation manager hos Bosswik.

Bæltet er produceret i Danmark og kan shoppes lige HER

Shop B2B HER.

Læs også: September Lookbook