Trustpilot

Hvordan finder jeg min bæltestørrelse?

bælte størrelse

Undgå fejlkøb med disse råd

Som et smykke er et bælte med til at fuldende et outfit. Det skaber kant og yder på samme tid en praktisk funktion, som de fleste af os ikke kan være foruden. Det kan imidlertid være svært at finde det rette bæltemål – særligt hvis man ikke ved, hvordan man måler sig frem til den helt rigtige størrelse. Derfor har vi samlet en række gode råd til at finde det perfekte bæltemål nedenfor.

bæltestørrelse

Sådan finder du den rette størrelse

Hos Bosswik måler vi bæltestørrelse efter livvidde. Dette gør det lettere for dig at finde frem til den rigtige størrelse. Det eneste, du skal bruge, er et målebånd og et bælte!

  1. Det første, du kan gøre, for at finde din bæltestørrelse er at måle din talje. Når du har dit mål, skal du lægge 2 cm til og runde op til nærmeste 5 cm. På den måde får du det mest præcise resultat.
  2. Du kan også måle et gammelt bælte fra spændet til dér, hvor du lukker det. Bliver resultatet uklart, bør man runde op til de nærmeste 5 cm.
  3. Det sidste, du kan gøre, er at sammenligne din bæltestørrelse med buksestørrelse. Denne metode kan du blive meget klogere på her.

Det er imidlertid forskelligt, hvor højt eller lavt folk sætter deres bukser. Denne guide er derfor vejledende. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, anbefaler vi, at du får professionel rådgivning hos en af vores forhandlere.

Forkert størrelse? Sådan forkorter du dit bælte

Har du et gammelt bælte, som du aldrig får brugt, fordi det er alt for stort? Så er der ingen grund til at give det videre til genbrug. Du kan nemlig hurtigt forkorte din livrem med dette simple trick: På de fleste læderbælter sidder der en skrue ved bæltespændet. Du kan forkorte dit bælte ved at skrue denne af og skære et stykke af læderet af. Pas dog på med at skære for meget af. Vi anbefaler altid, at dit bælte er lidt for stort fremfor for småt.