Trustpilot

Bæltestørrelse og buksestørrelse

Herrebælter

Bæltestørrelse og buksestørrelse

Det kan lyde simpelt, men det kan være en større opgave, end man lige tror. Der er nemlig flere måder, hvorpå du kan finde din bæltestørrelse. Her er nogle af de mest almindelige metoder:

  • Bruge et målebånd: Brug et målebånd og mål omkredsen af din talje. Dette giver dig direkte måling af din bæltestørrelse.
  • Brug et af dine eksisterende bælter: Hvis du allerede har et bælte, der passer dig godt, kan du måle længden fra spændet til det hul, du normalt bruger. Denne længde vil typisk være din bæltestørrelse.
  • Konvertering fra buksestørrelse: Nogle producenter angiver bæltestørrelser baseret på buksestørrelser. Du kan tjekke størrelsestabeller eller etiketten på dine bukser for at finde den tilsvarende bæltestørrelse.
  • Konsulter en størrelsesguide: Mange tøj- eller bælteproducenter tilbyder online størrelsesguider, hvor du kan indtaste dine målinger, og de vil give dig den anbefalede bæltestørrelse. Husk, at det er bedst at måle din bæltestørrelse, når du har det tøj på, som du normalt vil have på sammen med bæltet.
Buskestørrelse (talje)  Bæltestørrelse  
3085 cm
3290 cm
3495 cm
36100 cm
38105 cm
40110 cm
42115 cm
44120 cm

Brug din eksisterende buksestørrelse 

Det er en god metode at bruge din bukstørrelse til at finde din bæltestørrelse på dit nye bælte. Brug taljemålet til at guide dig. Har du for eksempel størrelse 36 i taljemål i dine bukser, skal du købe et bælte på 100 cm. Bruger du størrelse 44 i bukser i taljen, skal du købe et bælte på 120 cm.  

Det er en god idé at runde op, hvis du er i tvivl om din buksestørrelse, så du ikke ender med et bælte, der er for kort. Du kan nemlig altid klippe eller justere bæltet, men du kan ikke lægge en bæltestørrelse til.  

Bosswik forhandler lækre bælter i alle størrelser 

Hos Bosswik forhandler vi bælter i alle størrelser, farver og med forskellige detaljer, så du kan finde det helt rigtige bælte. Vi har bælter i sort, brunt og flerfarvet læder i forskellige længder og bredder. Vi har flettede bælter, bælter med nitter og forskelligfarvede detaljer og syninger. Bælter i kanvas, ruskind, elastik og med mange forskellige muligheder for et unikt bæltespænde.