Trustpilot

Bælte med nem indstilling

Det er på tide at prøve noget nyt; et bælte med nem indstilling og lukning.

Et læderbælte kan også være praktisk og funktionelt. Forestil dig at du sidder til den helt store middag, og du har fået rigeligt at spise. Bukserne og bæltet er indstillet til at passe perfekt, bare ikke når du sidder ned med fuld mave. Med den nye auto-luk funktion, kan du 100 % trindløst indstille bæltet, så du lige kan give den en lille centimeter ekstra, og det hele sidder igen som det skal.

Du kan se en lille introduktion til auto-luk bælter i videoen herunder.

Vil du have et bælte med nem indstilling?

Der er lige nu to bælter med denne auto-luk funktion.

Funktionen minder om clickbælter ved at der ikke er nogen huller i remmen, men bæltet holdes lukket på bagsiden af remmen. Til forskel fra clickbælter kan auto-luk justeres 100 % præcis og ikke kun i hakkerne. Det gør også, at bæltet kan indstilles helt ude fra spidsen af remmen og ind til den anden ende af remmen (hvis man nogensinde skulle få brug for det). Bæltes indstilles og lukkes nemt, men lukkemekanismen holder, det er det vigtige.