Trustpilot

Herrebælter forår 2016

Kollektionen af herrebælter forår 2016 er nu på markedet – også her på webshoppen.
Se forår/sommer kollektionen her.

Farvede kanter

Som noget nyt har nogle af bælterne sprøjtemalede kanter, der underbygger det cool look i fx et jeansbælte. Nogen kalder det skyggekanter, og andre kalder det brændte kanter. Det er til fri fortolkning, men vi synes at effekten giver noget liv til de lidt mere rå bælter. Herunder kan du se et par bælter i den nye kollektion med denne effekt.

Flere funktioner

De smarte clickbælter har fået nyt liv i form af nye artikler til en overkommelig pris, så det nu ikke er en dyrere løsning at vælge clickbælter. Samtidig introducerer vi en helt ny type bælte, som vi kalder auto-luk. Ligesom clickbælter har de ikke huller i remmen og kan indstilles mere præcist. Men hvor clickbælterne har et vis antal hakker at indstilles i, er auto-luk bælterne 100 % trindløse. Det er en funktion, vi har store forhåbninger til, da det også gør bæltet nemt at justere lidt, hvis man fx har spist lige rigeligt til familiemiddagen.

Se mere til vores herrebælter forår 2016

Du kan se hele herrekollektionen for forår/sommer 2016 lige her. I skrivende stund er de fleste bælter fra kollektionen at finde på webshoppen, men enkelte bælter mangler endnu.