Trustpilot

Seler til bukser

Seler til mænd

Nu tilbyder vi også seler til mænd på Bosswiks webshop!

Bredt udvalg af seler til bukser

Bosswik har i mange år tilbudt seler til butikkerne som et supplement til bælterne. Nu er det også muligt at finde seler til mænd her på webshoppen. Som en start har vi gjort de ensfarvede seler tilgængelige og så følger de forskellige stribede og mønstrede seler senere.

Se udvalg af seler til mænd her.

Selerne producerer vi også selv her i Danmark. Så vi kender båndet, clipsene, syningerne og læderet i alle seler.

I de ensfarvede er der tre bredder; 18, 25 og 36 mm. Derudover findes 36 mm i en XL udgave. Det er også muligt at finde en luksusudgave af 36 mm varianten, som har et læderrygstykke, der gør, at de to bånd fra forsiden går sammen til et på bagsiden. Ydermere er der også en luksusudgave, som er til knapper, hvis man har et par fine bukser med seleknapper.

De normale seler, som er tæt på alle seler, har clips til at sætte fast i bukserne. Der er to clips foran og to clips bagpå, undtagen de ovennævnte luksusvarianter af den 36 mm brede sele.

Selvom der kun er ensfarvede seler på webshoppen i skrivende stund, så giver de forskellige farver, bredder og udformninger intet mindre end 37 forskellige seler. Så der er lidt at vælge imellem uanset om man er en velvoksen mand, der skal have styr på bukserne eller man er hipster og bruger seler som et fashion statement.