[Aprilsnar] I et opsigtsvækkende international studie, har man lavet forsøg med køer og deres indtag og lagring af mineraler og andre kosttilskud. Det er et studie, som har fået stor opmærksomhed fra i sær bælteindustrien, der ser store fordele i de resultater, der er kommet frem.

Gennem en nøje administreret tiltagende dosering af ekstra mineraler og kosttilskud som zink og jern, er det lykkedes forskere at frembringe nøje placeret depoter af disse stoffer uden på huden af køerne.

Det har vist sig, at særligt i de tidlige faser har det været muligt at forme disse depoter efter ønske til en brugbar form.

Morten Koberg fra Dansk Koologisk Institut er begejstret over den utrolige udvikling, der pludselig har vist sig og de muligheder, det bringer med sig – særligt set fra bælteindustriens perspektiv.

Helt konkret har det betydet, at det nu er muligt at have bæltespænder monteret i huden allerede inden den er garvet. Det sparer nogle væsentlige trin i produktionen af læderbælter. Når læderet kommer til produktionen, er der allerede spænder, og så er det bare at skære remme ud af læderet og lave huller. På denne måde har det aldrig været lettere at lave bælter.

Næste fase i det internationale studie bliver at frembringe sytråd af mælkeenzymer og kantfarve af kokasser.

Ko med spænder

Populære herrebælter

Populære damebælter

399 DKK
399 DKK
Nyhed
349 DKK
349 DKK
Nyhed
399 DKK

Populære dametasker

Ikke på lager
2.199 DKK
Ikke på lager
2.699 DKK
Ikke på lager
5.999 DKK
Ikke på lager
2.799 DKK
Ikke på lager
2.499 DKK
Ikke på lager
4.999 DKK
Ikke på lager
1.999 DKK
1