Trustpilot

Mors dag 2021

mors dag 2021

Mors dag 2021

Søndag d. 9. maj er det mors dag 2021. Hvis hun er heldig, får hun måske en lædervare fra Bosswik? Så har hun noget at blive påskønnet på de næste mange år.

Nøglering med navn

En meget personlig gave kunne være denne nøglering med navn præget i læderstroppen.

Her kan mor få den helt personlige gave, der kan følge hende overalt. Teksten på læderstroppen bestemmer du selv. Det kunne være mor ❤, dejligste mor, [mors navn], mor til [x antal] eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser (og de 14 tegn, der er maksimum).

Damebælter

Det kan være, at mor i realiteten mangler et nyt bælte – enten er moden løbet fra det gamle eller størrelsen passer måske ikke mere +/-.

Nedenfor her findes et lille udvalg af damebælter. De har alle det til fælles, at de er lavet af god italiensk garvet læder og bæltet er produceret i Danmark. Det er tidløst design, som passer til et bælte, der kommer til at holde de næste mange år.

Dametasker

Hvis mor rigtig skal forkæles, så kunne det være en håndlavet lædertaske fra Bosswik.

Taskerne er lavet af det absolut bedste læder, man kan opdrive i Italien. Læderet er vegetabilsk garvet og tilsat olier og voks for at få en uovertruffen lækker følelse, når man står med det i hånden. Alt omkring tasken er lavet i Danmark udført som håndarbejde.