Trustpilot

Hvide såler – hvide kanter

hvide kanter

Oftest går man efter at matche bæltet med sine sko. Der har indenfor de sidste par år været en trend i moden til at bruge hvide såle på nærmest alle sko, og Bosswik er en af de få, der tilbyder hvide kanter til at matche de hvid-sålede sko.

Fuldfør looket

Et sort bælte kan sagtens matche et par sorte sko med en hvid sål, men et sort bælte med hvid kantfarve og hvid kantstikning fuldender sammenhængen fuldstændig.

Bælterne fås i sort, brun og cognac læder samt marineblå ruskind. Læs mere om læder her.
Kanterne får fire gange farve for en klar hvid kantfarve, der træder igennem. Tre af bælterne har en stikning med hvid tråd langs kanten for at fremhæve det hvide endnu mere. Disse tre bælter har også en standardbredde på 35 mm, hvor det cognac bælte uden stikning er lidt smallere med 30 mm.

Forskellen er de hvide kanter

Alt andet på bælterne er i og for sig ganske ordinær, som det kan være på jeans og casual bælter. Den hvide kant giver i sig selv et helt anderledes look til de klassiske læder farver, ligesom det også er tilfældet på sko.