Trustpilot

Elastikbælter til foråret

Eksklusivt multi elastik bælte

Når foråret banker på døren, higer man efter at bruge et lettere outfit med fx elastikbælter.

Typisk kommer de lysere farver og de lettere bukser frem i lyset. Her kan et elastisk stofbælte komplementere det friske outfit efter vinterens mørke.

Det er ikke kun udtrykket, der bliver lettere. Disse elastikbælter kan let give sig 10 cm, så der er plads til at udfolde sig med sådan en elastisk livrem.

Forårsstil med kvalitet

Bælterne har læderbesætninger ved spidsen og ved spændet af narvlæder, som er oversiden af koens hud, hvor hårene har siddet. Det er den lækreste og mest slidstærke del af læderet. Læderet er vegetabilsk garvet i Italien – en gammel traditionsrig proces der udvinder garveekstrakter fra naturlige ting som mos, kastanjer og bark fremfor kemi og tungmetaller.

Bæltet er 35 mm bredt, hvilket svarer til en normal bredde på et herrebælte. Remmen eller båndet er lavet af et kunststof, der hedder polypropylen. Det er ganske slidstærk og sammen med elastan, giver det et fantastisk strækbart bånd.

Spændet har en spids dorn (pinden, der går gennem bæltet). Det er et unikt særpræg til et eksklusivt multi elastik bælte, der gør, at dornen er let at få igennem båndet og dermed lukke. Som alle andre Bosswik bælter er spændet nikkelfrit ift. EU’s grænseværdi for nikkelafsmitning. Det betyder, at der stadig kan være ganske lidt nikkelafsmitning, men ud fra EU’s vurdering ikke noget, der er til gene for folk uden nikkelallergi. Helt konkret betyder det 0,5μg/cm²/uge – en halv milliontedel gram per kvadratcentimeter per uge.