Trustpilot

Omfanget af Bosswiks bælter i 2017

bælter rækkevidde

I 2017 blev der alt i alt leveret en hel del bælter fra Bosswik.

Det kan gøres op på mange måder. Der er selvsagt antal og kroner og ører, men også læderforbrug og tid er en måde at anskue mængden. Der er dog en lidt anden måde, og det er omfanget af bælterne i den mest bogstavelige forstand. Lægger man alle bælterne i forlængelse af hinanden, så vil de fra hele 2017 række 170 km eller hvad der svarer til en tur i bil fra Odense C til København K.

De 170 km er baseret på en statistisk fordeling af livvidderne på Bosswiks bælter, som du kan læse mere om her. Det er alligevel nok til at nå rundt om en del mennesker. Det er alle bælter, som vi har lavet, hvilket også inkluderer bælter for andre mærker, som vi producerer for.

Da livvidden er målt fra spidsen af spændet til det midterste hul, så er hvert bælte i realiteten længere (også kaldet totallængden). Det giver sådan i omegnen af 25,5 km mere til vores rækkevidde for 2017, så vi i alt nærmer os de 200 km i bælter.

Det var bare en anden måde at se på omfanget af en bæltefabrik på Fyn.