Trustpilot

Sommerbælter

Navy elastik bælte
Dine sommer outfits skal have passende sommerbælter. Vi har et godt bud på, hvad der går til dine chinos, knickers ellers shorts.

Lette sommerbælter

Sommer er i særdeleshed sæson for stof/bånd bælter. Det giver et mere let og casual udtryk, samtidig med at det tillader væsentlig mere farve på bæltet. For en pæn afslutning på bælterne, har absolut de fleste båndbælter læderbesætninger i enden af bæltet og et spænde, der er syet på med læder for bedre holdbarhed.Specielt de lyse chinos, knickers og shorts går fremragende i spænd med båndbælter.sommerbælter elastikEn ekstra bonus ved disse båndbælter er at langt de fleste af dem er elastiske. Så hvis indtagelsen af grill mad overstiger livvidden, så er der ingen hindring fra bæltets side. Det kan også gøre det mere bekvemt i siddende stilling, hvor bæltet presses lidt.sommerbælterLukning og indstilling af de typiske båndbælter foregår ret enkelt og fleksibelt. Dornen (pinden i spændet, der normalt går igennem hullerne) stikkes igennem båndet, lige hvor man har brug for det. Det giver mulighed for at få bæltet til at sidde præcist, som man ønsker det.Du finder vores bånd- og stofbælter i herrekollektionen her:Gå til bånd/stof bælter i herrekollektionenBånd- og stofbælter i outlet kan du finde lige her:Gå til bånd/stof bælter i outlet