Bosswik tilbyder nu et lille sortiment af tørklæder til damer på webshoppen.

Jamen tørklæder til damer er jo ikke læder?

Når vi sælger til butikkerne, så er bælter en lille niche, som heller ikke fylder hele butikken. Derfor har vi valgt at supplere med få andre accessories, hvor vi tilbyder seler, ærmholdere og lommetørklæder til herrer og tørklæder til damer, udover bælterne selvfølgelig.

I sidste måned åbnede vi op for selerne her på webshoppen, som vi har solgt i butikkerne i adskillige år. Da vi begyndte at producere og sælge damebælter, fik vi også etableret så vi kan supplere med dametørklæder, og dem åbner vi nu op for på webshoppen.

Hvor vi selv producerer selerne og ærmholderne, der køber vi os til tørklæderne. Vi har ikke lige investeret i væve og stoftryk. Tørklæderne udvælger vi selv, når vi et par gange om året er på besøg i Paris. Det er simpelthen stedet, når man er på udkig efter virkelig lækre tørklæder. Vi følger modebilledets konstante skiften, så du altid kan fuldende outfittet med et passende tørklæde.

Du finder udvalget af tørklæder lige her.

Populære herrebælter

-25%
299 kr.337 kr.
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
Nyhed

Populære damebælter

-25%
-25%
-25%
Ikke på lager
-25%
-25%
-25%

Populære dametasker

-25%
Ikke på lager
-25%
Ikke på lager
2.099 kr.
-25%
Ikke på lager
1.649 kr.
-25%
-25%
4.499 kr.
-25%
-25%
1.874 kr.