Bosswik tilbyder nu et lille sortiment af tørklæder til damer på webshoppen.

Jamen tørklæder til damer er jo ikke læder?

Når vi sælger til butikkerne, så er bælter en lille niche, som heller ikke fylder hele butikken. Derfor har vi valgt at supplere med få andre accessories, hvor vi tilbyder seler, ærmholdere og lommetørklæder til herrer og tørklæder til damer, udover bælterne selvfølgelig.

I sidste måned åbnede vi op for selerne her på webshoppen, som vi har solgt i butikkerne i adskillige år. Da vi begyndte at producere og sælge damebælter, fik vi også etableret så vi kan supplere med dametørklæder, og dem åbner vi nu op for på webshoppen.

Hvor vi selv producerer selerne og ærmholderne, der køber vi os til tørklæderne. Vi har ikke lige investeret i væve og stoftryk. Tørklæderne udvælger vi selv, når vi et par gange om året er på besøg i Paris. Det er simpelthen stedet, når man er på udkig efter virkelig lækre tørklæder. Vi følger modebilledets konstante skiften, så du altid kan fuldende outfittet med et passende tørklæde.

Du finder udvalget af tørklæder lige her.

Populære herrebælter

Populære damebælter

Populære dametasker

Ikke på lager
Ikke på lager