Trustpilot

Ny webshop

Smalt elegant herrebælte

Den nye webshop er i luften! Velkommen til Bosswik Shop.

Der er nogle små startproblemer, men det er ikke noget, der står i vejen for, at du kan bestille dine Bosswik-bælter.

Lige pt. er status, at den automatiske ordrebekræftelse ikke er så automatisk. Ordrene kommer ind, men først når vi manuelt ændrer status på ordren, flyver der en ordrebekræftelse afsted til dig. Det er selvfølgelig noget vi arbejder på. Automatisk ordrebekæftelse kører. Sådan!

Ligeledes skulle der have være filtre på siderne med bælter, så man nemmere kunne danne sig et overblik ud fra sine egne præferencer. Denne funktion viste sig ufunktionsdygtig efter en opdatering, så det har vi også sat nogen på. Filtrene er funktionelle! Fantastisk.

Udover det kan du nu se bælterne bedre end før og vi håber at oplevelsen af at handle på webshoppen er væsentlig forbedret.

Med tiden vil der kommer endnu mere billedmateriale på alle bælter, så du kan inspicerer bælterne hjemmefra.